Szanowni Państwo, jestem studentką Technologii Żywności i Żywienia Człowieka na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie poniższej ankiety, której celem jest zebranie informacji odnośnie jakości żywności wysoko przetworzonej pochodzenia zwierzęcego. Ankieta jest całkowicie anonimowa, a otrzymane wyniki zostaną wykorzystane wyłącznie w celu realizacji pracy inżynierskiej.
Do żywności wysoko przetworzonej pochodzenia zwierzęcego zaliczamy między innymi takie produkty jak: gotowe zestawy obiadowe wymagające krótkiej obróbki cieplnej przed podaniem, dania w słoikach, konserwy w puszkach, produkty mrożone/chłodzone, np. pizza, zapiekanki, roladki, pierogi, naleśniki.
Proszę zaznaczyć jedną odpowiedź spośród podanych chyba, że w pytaniu poproszono inaczej.
| Wysoka cena |
| Niska cena |
| Duża zawartość dodatków do żywności |
| Mała zawartość dodatków do żywności |
| Wysoka wartość odżywcza |
| Niska wartość odżywcza |
| Długi termin przydatności do spożycia |
| Krótki termin przydatności do spożycia |