Szanowni Państwo, jestem studentką Technologii Żywności i Żywienia Człowieka na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie poniższej ankiety, której celem jest zebranie informacji odnośnie jakości żywności wysoko przetworzonej pochodzenia zwierzęcego. Ankieta jest całkowicie anonimowa, a otrzymane wyniki zostaną wykorzystane wyłącznie w celu realizacji pracy inżynierskiej.
Do żywności wysoko przetworzonej pochodzenia zwierzęcego zaliczamy między innymi takie produkty jak: gotowe zestawy obiadowe wymagające krótkiej obróbki cieplnej przed podaniem, dania w słoikach, konserwy w puszkach, produkty mrożone/chłodzone, np. pizza, zapiekanki, roladki, pierogi, naleśniki.
Proszę zaznaczyć jedną odpowiedź spośród podanych chyba, że w pytaniu poproszono inaczej.
| Pizza chłodzona/mrożona |
| Pierogi z mięsem chłodzone/mrożone |
| Kurczak z ryżem/ makaronem mrożony |
| Kurczak z warzywami mrożony |
| Roladki wołowe/wieprzowe chłodzone |
| Kotlet mielony/ schabowy/ de volaille chłodzony |
| Hamburgery chłodzone |
| Gołąbki |
| Flaki |
| Fasolka po bretońsku |
| Pulpety w sosie |
| Gulasz wieprzowy/wołowy |
| Konserwy mięsne/mięsno- warzywne |
| Naleśniki/ krokiety z mięsem |
| Nie spożywam |